LUDI TIKET, subota, 563.472 dinara: Sistem u kojem su uhvaćene kvote 16.00, 13.00, 12.00, 10.50...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 563.472 dinara: Sistem u kojem su uhvaćene kvote 16.00, 13.00, 12.00, 10.50...

Možemo samo da konstatujemo - svaka čast

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Odavno u našoj rubrici LUDI TIKET nismo imali ovako vredan pogodak kakav nam stiže za uplatno-isplatnog mesta Kladionice MOZZART u Žičkoj ulici u Beogradu. Na tiketu uplata 105 dinara, a isplata fantastičnih 563.472 dinara, posle pet utakmica izuzetno velikih kvota, koje su, da sve bude zanimljivije, došle bez većih problema i u večeri poraza naše košarkaške reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u polufinalu Prvenstva Evrope verovatno ublažile tugu našem kladiocu.

Zanimljivo, kod svih sedam parova na tiketu na kraju prvog poluvremena tražio se iks. I došao je na tačno pet sustreta, koliko je i zahtevano u sistemu. Najpre na čistom prelazu u okviru prvenstva Bugarske, da bi u nastavku mečeva u Bundesligi, Drugim ligama Austrije i Danske, kao i Premijer ligi Velsa bez muke favoriti dobacili do željene granice golova i tako omogućili našem igraču prolaz kombinacije i zaradu velike svote novce.

Nagrada bi svakako bila veća da je prošao bar jedan od dva susreta igrana u Holandiji, ali ni ovako nije loše, pa će naš kladilac moći da okuša sreću i na današnjim utakmicama. Ponuda je izvanredna.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.