LUDI TIKET (-),subota, 136.591 dinara: Pogodio je sve Irance, ali...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-),subota, 136.591 dinara: Pogodio je sve Irance, ali...

Utakmica u Izraelu došla glave našem igraču iz Kraljeva

Novogodišnji praznici mogli su da počnu spektakularno za našeg igrača iz Kraljeva.

On je  uplatio 50 dinara, napravio kvotu 2023, i mogao da inkasira 136.591 dinara, ali... Ključna reč je glagol – mogao. Pokazao je zavidno znanje u poznavanju iranske lige, osetio na kojim mečevima će obe ekipe postići gol, ali glave mu je došla utakmica u Izraelu.

Da je Ironi Ramat uspeo da zatrese mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hapoel Afule novogodišnji praznici bi se žestoko proslavljali u Kraljevu. Ovako, naš igrač je morao da se zadovolji dobitokom od 5000 dinara koji mu sleduje na osnovu benefita „naplati promašaj“.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET,subota, 72.409 dinara: Kratko, ali ubitačno

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016

Naš igrač sjajno pogađao mečeve u Iranu i Maroku..Tako se to radi – kratko, ali ubitačno. Naš igrač koji je tiket uplatio putem veba ispisao je prvog dana 2016.godine doktorsku disertaciju na temu znalački odigranih tiketa. Dobro, može svako da kaže kako je imao sa saveznika sreću, ali mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.