LUDI TIKET,subota, 72.409 dinara: Kratko, ali ubitačno

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET,subota, 72.409 dinara: Kratko, ali ubitačno

Naš igrač sjajno pogađao mečeve u Iranu i Maroku

Tako se to radi – kratko, ali ubitačno. Naš igrač koji je tiket uplatio putem veba ispisao je prvog dana 2016.godine doktorsku disertaciju na temu znalački odigranih tiketa. Dobro, može svako da kaže kako je imao sa saveznika sreću, ali mi ne delimo takvo mišljenje.

Naš igrač je pogodio tri nerešena ishoda. Osetio je da neće biti pobednika u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << duelima u Maroku i Iranu. Tiket je oplemenio vanserijskim pogotkom na duelu između Jamegana i Estehlala. Verovao je u pobedu domaćina posle nerešenog rezultata na poluvremenu, kao i da će pasti između dva i četiri gola. Pogodak u centar meta.

Kako bilo naš igrač je na uloženih 500 inkasirao lepih 72.409 dinara. Svaka čast.

Pratite MOZZART na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.