Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 09:18

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 4.255.450 dinara: Šveđani oborili milionera

MOZZART priskače u pomoć, pa igrača koji je ustrelio deset parova teši sa 50.000 dinara

Statistički je odlično gađanje deset od ukupno 11 parova, ali kladilački… Pa ovo je katastrofa kada milioni odu kroz prozor zbog Kalmara i AIK Stokholma koji su odlučili da budu jalovi, umesto da MOZZART igraču poklone po gol. Ništa im nije falilo, pa žal ostaje i jasno je da peče bez obzira na sve.

Pogledajte samo šta je sve ovom igraču prolazilo, kako je lepo prolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preko iskušenja, kako mu je došla Đenova, prošlo 2UG2+ na Seltik i Hamilton… Avaj, jer na ulog od 10.000 dinara nije došla ukupna kvota 340,44! Morali smo da intervenišemo, pa da ulog pomnožimo pet puta, što je iznos MOZZART benefita NAPLATI PROMAŠAJ koji treba da ublaži žal za padom tiketa. Znamo, znamo, nema te utehe koja blaži tugu za milionerskim snom, ali šta se može. Ipak je bolje ovako, sa 50.000 dinara u džepu, nego li bez bilo čega. To nikako ne možemo da dozvolimo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.