Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 13:02

LUDI TIKET (-), petak, 682.992 dinara: Čukarička padina ne podnosi Kopljanike

Četiri puta po X-1&GG, uz pad na kvoti 10, suština su priče o ekstremno dobrom pokušaju da se zgrne lep dobitak

Ako je igrač sa uplatno-isplatnog mesta Čukarička padina 2, do juče navijao za Ajaks, od danas će ga iz dna duše proklinjati. Jasno je i zbog čega, jer čekao je na četiri mesta kombinovani prelaz X-1&GG. Na meču sa Lilom sve je palo u vodu zbog minimalnog vođstva Kopljanika u prvom delu igre. Tako je oborena kvota 10,0, a verujemo da Beograđanin ne bi puno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << žalio da mu uz ovo nije prošao isti tip na još tri mesta!

Elem, bez promašaja, pogođena kvota iznosi 558, pa vi vidite šta je izgubljeno zbog izostalog množenja palim koeficijetom 10,0! Ipak, da sve ne ode u totalnu depresiju, stara se MOZZART. Igraču na ruke ide 1.200 dinara po pravilima benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“, što je, gle te ironije jednako cifri oborene kvote, odnosno deset puta više od uplate u iznosu od 120 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.