Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 09:09

LUDI TIKET (-), petak, 4.009.647 dinara: Čivijaš je izgoreo u Alžiru

Umesto miliona, šabački maher za konačne ishode broji 30.000 dinara naplaćenog promašaja

Zamislite malera, baksuza, sve moguće loše karme koja se sručila na igrača koji je umalo na uplatno-isplatnom mestu Šabac 1, podigao 4.009.647 dinara. Krivi su Alžirci, tačnije Paradu koji je poražen od Setifa, pa je padom pomenutog keca oborio tiket snova na koji je uloženo 300 dinara. Zbilja tužno, jer ostalih devet parova s kvotama koje nisu išle ispod 2, došlo je neosetno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Kako bilo, da bilo, MOZZART je tu morao da reaguje. Automatski smo aktivirali benefit “NAPLATI PROMAŠAJ”, a on je igraču na ruke doneo 30.000 dinara utehe. Malo, ili mnogo, prosudite sami, tek tiket nije završio u kanti za otpatke.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.