LUDI TIKET, petak, 26.631 dinara: Kodžal napravio „glupost”, izvukao minimalac iz džepa Nišlije

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 26.631 dinara: Kodžal napravio „glupost”, izvukao minimalac iz džepa Nišlije

Da je Ahisar izdržao još samo deset minuta...

Da je vezista Keciorengučua, Jildiraj Kodžal, bio manje koncentrisan i manje precizan, sada bi jedan čovek u Nišu bio puno srećniji. Nije da bi od te sreće mogao da ode na Havaje, ali da otputuje negde, svakako.

Naš igrač je odigrao jedan od onih „realnih” tiketa koji nažalost, najčešće završe tako što kladilac promaši samo jedan par. Da muka bude veća, krenulo je kako treba na toj kobnoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << turskog Kupa. Ahisar je poveo taman na vreme, da bi pred sam kraj prvog poluvremena, Kodžal svojim golom postavio konačnih 1:1. A Nišliji je bio potreban prelaz iz dvojke u dvojku.

Na kvotu 133, naš igrač je uložio 200 dinara u nadi da će ubosti tek nešto više od minimalca u Srbiji, tačnij 26.631 dinar. Ipak, nije uspeo u tome, ali je zbog novčanog bonusa NAPLATI PROMAŠAJ, zaradio povraćaj uplate.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.