Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 10:41

LUDI TIKET (-), petak, 1.215.114 dinara: Mađari ga očekivano oborili

Rukomet je bio koban, ali MOZZART je na sreću reagovao sa 10.000 dinara utehe

Igrač sa Umke, pao je na terenima SP u Rukometu, a prevarila ga je nada u pobedu Brazila nad Mađarima. Tako se zbilo da je s kvotom 4,40 na doboš otišao potencijalni dobitak od baš lepih 14.784.164 dinara. Ipak, moramo priznati da je ovaj manevar bio previše ambiciozan. Da kažemo, čekao je igrač iznenađenje.

Ipak, treba majstoru sa Umke odati priznanje za ostalih sedam pogodaka na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiketu gde je mesta našao i za holej, što je zaista jedna nesvakidašnja kombinacija takmičenja. Pozdravljamo ga, uz želju da mu sledeći put sve prođe kao po komandi uz nešto parica prosleđenih putem benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”. U ovom slučaju, igraču na ruke ide 10.000 dinara, što smatramo da je dovoljno da ugasi prvi plamen tuge za potencijalnim dobitkom u iznosu od 1.215.114 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.