Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 06:30

LUDI TIKET (-), nedelja, 63.504 dinara: Šveđani iz iksa umeseto keca

Tri prelaza dovoljna samo za benefit naplati promašaj

Veliki prelazi poslastica su i izazov za mnoge ljubitelje kladionice, ali upravo to je i tip koji je najteže pogoditi u bogatoj ponudi. Ipak, vlasnik tiketa uplaćenog putem Mozzart weba predosetio je da će Jang Bojs slaviti protiv Lucerna, a da će gubiti na poluvremenu. Pored pogođenog raspleta na susretu u Švajcarskoj, ovaj kladilac pogodio je da će Sparta prah i Zenit stići do pobeda "iz iksa" i uz od tri do pet golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Dobtak od 63.504 dinara sprečio je tip iz jedan u dva na susretu Mjelbi - Malme gde su gosti stigli do trijumfa posle nerešenog rezultata na poluvremenu. Uprkos promašaju, zahvaljujući kvoti 2.268, vlasnik tiketa je na uloženih 50 dinara inkasirao 5.000 na osnovu benefita NAPLATI PROMAŠAJ.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.