Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 08:26

LUDI TIKET, četvrtak, 39.629,24 dinara: Zaokružena kvota 38 na jednom paru!

Nekada listić ne mora da bude pretrpan parovima da bi se došlo do zarade

Ponovićemo uvod iz prethodnog teksta, gde ste mogli da vidite "gubitni" LUDI TIKET koji je ipak doneo određeni profit - MOZZART simulacije često ispoštuju, nekada prodaju. Ovog puta su i te kako ispoštovale našeg igrača, koji je preko aplikacije MOZZART Bet odigrao ovaj lep tiket.

Na njemu su se našla samo tri para, s tim da je minimalna kvota bila 3,9, na kombinaciju bar jednog gola u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvom i bar dva u drugom poluvremenu u susretu Alavesa i Hetafea, dok je maksimalna išla na čak 38! Naš igrač je zaokružio ovu maestralnu kvotu na čuveni "kladioničarski san" i preokret iz jedan u dva! Sent Etjen i Strazbur su odradili fantastičan posao, jer je rezultat baš išao u korist našeg kladioca - 1:0 na poluvremenu, 1:2 na kraju susreta! I eto kvote 38...

Na kraju je bilo važno samo da još Pasos Fereira i Belenses ispoštuju formu i odrade isti posao kao španski par, pa je dobitak mogao da se proslavi već nešto posle 21 čas, s obzirom da su se sve utakmice igrale u istom terminu.

Skidamo kapu!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.