LSL - Sjajni Proleter i Radnik, Inđija prokockala bodove na Banjici!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 18:10

LSL - Sjajni Proleter i Radnik, Inđija prokockala bodove na Banjici!

Još jedno zanimljivo fudbalsko popodne u domaćem šampionatu.

Ekipa novosadskog Proletera nastavlja sa odličnim rezultatima ove sezone. Danas je na svom terenu upisala treću uzastopnu pobedu, i to protiv TSC-a rezultatom 1:0.

Gol odluke na ovom meču postigao je Pejić u 39. minutu, a gosti iz Bačke Topole u nastavku nisu uspeli da stignu bar do izjednačenja. Ovom pobedom Proleter je na tabeli pretekao današnjeg rivala, koji nas je donedavno predstavljao i na evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sceni.

Odličan meč danas je odigrala i ekipa Radnika, koja je sa 4:1 savladala domaći Zlatibor. Milan Makarić je bio trostruki strelac, uz njega pogodio je i Pavlov, a jedni gol za domaće postigao je Janjić u 44. minutu.

Na Banjici, Rad je sa 2:1 savladao Inđiju, a moglo je da bude drugačije da su gosti realizovali penal u završnici meča. Taj promašaj je na drugoj strani kaznio Damnjanović u 87. minutu. Prethodno je Radunović u desetom minutu doveo Rad u vođstvo, izjednačio je Eliomar u 36.

U 18 časova počeo je duel Crvene zvezde i Napretka na ''Marakani''.

-

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Iznenađenje u Novom Sadu, MUK u Užicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020

Odigrani mečevi 10. kola...Fudbaleri Proletera napravili su najveće iznenađenje 10. kola i savladali TSC na novosadskom "Karađorđu" rezultatom 1:0...Ovim porazom, tim iz Bačke Topole već sada ima ozbiljan zaostatak za novim izlaskom na evropsku scenu, a junak Slanobaraca bio je Aleksa Pejić...Momak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.