LSL - Petarda na Karađorđu, Mihajlović heroj u Nišu!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - "Petarda" na Karađorđu, Mihajlović heroj u Nišu!

Kazneni udarci došli glave Javoru.

U terminu od 20 sati večeras su odigrane dve utakmice Linglong Superlige Srbije.

Vojvodina je nastavila niz pobeda u domaćem prvenstvu, ovoga puta na "Karađorđu" je stradao Rad rezultatom 5:0.

Već nakon prvih 45 minuta pitanje pobednika bilo je rešeno pošto su Bojan Matić, Ognjen Đuričin i Eze tresli mrežu Markovića.

U nastavku igre ušao je i talentovani Mihajlo Nešković koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sa dva gola u 75. i 81. minutu zaokružio "petardu" ekipe Nenada Lalatovića.

Dosta neizvesnije bilo je u Nišu gde je Radnički nakon preokreta savladao Javor sa 2:1.

Gosti su poveli u 17. minutu preko Nenada Sevića, ali je Stefan Mihajlovića golovima sa penala u 27. i prvom minutu nadoknade vremene preokrenuo rezultat pre odlaska na odmor.

Drugi deo meča nisu obeležili golovi, te su Nišlije upisale i drugu pobedu u šampionatu Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PLS: U Vranju iz dvojke u keca, Trajal srušio Kolubaru u 88. minutu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2019, 19:49

Smederevo se posle nekoliko godina vratilo u drugoligaško društvo, ali start sezone biće za zaborav. Oklopnici su u Vranju vodili sa 1:0 posle prvih 45 minuta, da bi na kraju pognutih glava napustili teren. Za svega 14 minuta sredinom drugog dela domaći Dinamo postigao je tri gola i rešio pitanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.