Radnički preokrenuo sa dva penala, debakl Rada u Novom Sadu

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički preokrenuo sa dva penala, debakl Rada u Novom Sadu

Fudbaleri Radničkog savladali su Javor u trećem kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 2:1.

Radnički je došao do preokreta nakon što je gubio već od 17. minuta.

Strelac gola za Javor bio je Sević, ali radost gostiju nije dugo trajala – Nišlije su već na poluvremenu imale prednost zahvaljujući dva penala.

Strelac oba pogotka sa bele tačke bio je Mihajlović, u 27. odnosno prvom minutu nadoknade.

U drugom poluvremenu Radnički je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolji i značajno opasniji tim, ali nije uspeo da uveća prednost.

Do pobede je u istom terminu došla i Vojvodina, koja je "demolirala" Rad sa 5:0 u Novom Sadu.

Gosti sa Banjice su već na poluvremenu imali tri gola zaostatka, a na listu strelaca upisali su se Matić, Đuričin i Okeuhie.

Rad se držao sve do poslednjih 15ak minuta, kada je sa dva gola pobedu svoje ekipe overio Nešković, oba puta na asistenciju Bojića.

Inđija je prethodno savladala Napredak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSL - "Petarda" na Karađorđu, Mihajlović heroj u Nišu!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2019

Kazneni udarci došli glave Javoru...U terminu od 20 sati večeras su odigrane dve utakmice Linglong Superlige Srbije...Vojvodina je nastavila niz pobeda u domaćem prvenstvu, ovoga puta na "Karađorđu" je stradao Rad rezultatom 5:0...Već nakon prvih 45 minuta pitanje pobednika bilo je rešeno pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.