Vojvodina ubedljiva protiv Rada, pobede Inđije i Radničkog

Izvor: RTS, 03.Avg.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv Rada, pobede Inđije i Radničkog

U tri utakmice trećeg kola Linglong Superlige odigrane u subotu pobede su ostvarili domaćini. Vojvodina sa 5:0 savladala ekipu Rada, Radnički bolji od Javora 2:1, dok je minimalni trijumf zabeležila Inđija protiv Napretka.
Vojvodina je i u trećem kolu zabeležila pobedu i sa devet bodova nalazi se na čelu tabele Linglong Superlige.

"Lale" su već u prvom poluvremenu stekli veliku prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Rada, golovima Matića, Đuričina i Ezea. U nastavku je dvostruki strelac bio Nešković.
Radnički je na svom terenu zabeležio drugi trijumf u šampionatu, atri boda osvojena su sa bele tačke.
Javor je poveo u Nišu golom Ševića, da bi domaći preokrenuli do poluvremena golovima Stefana Mihajlovića sa 11 metara.
U prvom meču dana, Inđija je kao domaćin savladala ekipu Napretka sa 1:0, a jedini strelac bio je Tomić u 53. minutu utakmice.
U petak su Mladost i Proleter igrali 1:1, odložen je meč između Voždovca i Zvezde, dok se u nedelju od 20 časova sastaju Čukarički - Radnik, Partizan - Mačva i Spartak - TSC. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički preokrenuo sa dva penala, debakl Rada u Novom Sadu

Izvor: B92, 03.Avg.2019

Fudbaleri Radničkog savladali su Javor u trećem kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 2:1...Radnički je došao do preokreta nakon što je gubio već od 17. minuta...Strelac gola za Javor bio je Sević, ali radost gostiju nije dugo trajala – Nišlije su već na poluvremenu imale prednost zahvaljujući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.