LŠ (kval.) - Seltik ubedljiv protiv Norvežana, navijači imaju novog ljubimca! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (kval.) - Seltik ubedljiv protiv Norvežana, navijači imaju novog ljubimca! (video)

Ekipa Brendana Rodžersa dobro je otpočela drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvak Škotske slavio je na svom terenu protiv norveškog Rozenburga sa 3:1 (1:1).

Interesantno, "Kelti" su primili prvi gol na utakmici.

Igrao se 16. minut, Bendtner je proigrao Melinga, a ovaj je uputio dobar udarac ka golu rivala iz kaznenog prostora, Gordon je bio nemoćan, gosti su poveli na "Seltik parku".

Ipak, pred kraj prvog dela igre, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 43. minutu, Skot Sinkler proigrava novajliju Eduarda, koji postiže svoj drugi gol u kvalifikacijama za LŠ ove sezone.

Ovaj momak ima 20 godina, došao je u Glazgov iz Pari sen Žermena, plaćen je letos za Seltik rekordnih 10,5 miliona evra, a prethodno je godinu dana igrao na pozajmici u slavnom škotskom timu.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, a na samom startu nastavka domaćin dolazi do preokreta.

Skot Braun je dodao loptu do Nšama, ovaj je fantastično prevario čuvara, namesto se na udarac sa ivice kaznenog prostora, zahvatio je loptu i sjajno je plasirao u mrežu Rozenburga za 2:1.

U 75. minutu, fantastični Eduard beži odbrani norveške ekipe, a onda u maniru prekaljenog golgetera lobuje golmana protivničke ekipe i postavlja konačan rezultat utakmice.

Sjajan gol, zaista sjajnog mladog fudbalera.

Seltik: Gordon, Gamboa, Hendri, Ađer, Tirni, MekGregor, Braun, Nšam (Rogić), Forest, Eduard, Sinkler

Rozenburg: Hansen, Hedenštad, Reginijusen, Hovland, Meling, Jensen, Lundemo (Soderlund), Trondsen, Heland (Gerbaš), Bendtner, Levi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE (kval.) - Zvezdini protivnici iz kvalifikacija za LŠ se sastaju u Ligi Evrope

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 19:52

U okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, odigrano je sedam mečeva, pojedini timovi već su praktično obezbedili plasman u narednu rundu...Spartaks iz Jurmale, koji je u prvom kolu kvalifikacija poražen od Crvene zvezde (2:0), slavio je na svom terenu protiv La Fjorite iz San Marina sa ubedljivih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.