LŠ: Sveci su upoznali Boga, Haland srušio Parižane, Atletiko zaustavio šampiona u Madridu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Sveci su upoznali Boga, Haland srušio Parižane, Atletiko zaustavio šampiona u Madridu (VIDEO)

Pobede domaćina u prvim mečevima osmine finala.

U prvim mečevima osmine finala Lige šampiona domaćini su uspeli da ostvare pobede pšto su trijumfovali Borusija Dortmund protiv Pari Sen Žermena i Atletiko Madrid protiv branioca titule Liverpula. Ipak, zvezda večeri je mladi Erling Haland.

Norvežanin je ko zna koji put ove sezone pokazao kakav napadački instinkt ima i sa dva gola srušio Svece koji su u prethodne tri sezone obavezno padali u osmini finala, a bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li se pitao 19-godišnji Haland, Parižani će i četvrti put stati na prvom stepeniku u eliminacionomj fazi. Miloneri su bili bolji rival, ali prvo poluvreme nije donelo mnogo toga uzbudljivog. Nejmar je u 10. minutu šutirao pored gola iz slobodnog udarca, a udarac Sanča odbranio je Navas i to je bilo sve u prvom poluvremenu.

GOAL! 1-0

⚽️ @ErlingHaaland #BVBPSG pic.twitter.com/lSBTAw0bdj

— Borussen ✍🏼 (@BorussenEdits) February 18, 2020

Prava borba se razvila u drugih 45 minuta, mada nije bilo pravog uzbuđenja svde do 69. minuta i gola Halanda koji se odlično snašao u petercu gostiju. Samo šest minuta kasnije Sveci stižu do izjednačenja preko Nejmara, ali potomak Vikinga je dva minuta kasnije ponovo doveo Borusiju u vođstvo i doneo Milionerima pobedu koja ipak ništa nije rešila, pa se u revanšu tek očekuje prava borba.

GOAL! 2-1

⚽️ @ErlingHaaland

🅰️ @Gioreyna10 #BVBPSG pic.twitter.com/9ttma9GZki

— Borussen ✍🏼 (@BorussenEdits) February 18, 2020

U Madridu je sve bilo gotovo posle četiri minuta, odnosno tako je ispalo. Atletiko je uspeo da savladala Liveprul golom Saula u 4. minutu. Iako su svi očekivali da Madriđani od starta budu povučeni, krenuli su furiozno, poveli i potom potpuno ''ubili'' aktuelnog šampiona Evrope. Bez obzira što su potpuno prepustili inicijativu Liverpulu koji je imao 70 odsto vremena loptu u svom posedu, nisu gosti uspel ida konkretno zaprete Jorgandžijama. Tek jedan opasniji pokušaj Salaha u drugom poluvremenu koji je završio pored gola. Na drugoj strani Morata je u dva navrata imao odčlične prilike, ali nije uspeo da savlada Alisona.

🚨 Atletico take down Liverpool! 🚨

Saúl's early goal holds up to put the Reds in a hole heading into the second leg at Anfield on March 11. pic.twitter.com/iufEp1ilKc

— FOX Soccer (@FOXSoccer) February 18, 2020

Livepul će imati priliku da ispravi sve propuste iz Madrida, ali neće biti lako. Bez obzira što su na Enfildu padali i jači timovi od Atletika, u Madridu je aktuelni evropski šampion delovao nemoćno, a pred Jirgenom Klopom je veliki posao kako branilac titule ne bi takmičenje završio već u osmini finala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza

2020 doesn’t officially start till Monday right?👀😎 Wearing @houseofcb

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 4. Јан 2020. у 11:27 PST

Thank you to @newlook for a great day at the races, all dress, shoes and accessories from @newlook @chesterraces #thisisnewlook look on my story for link x

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 9. Мај 2019. у 9:15 PDT

I’d prefer it if you weren’t in the back of my photo but that’s okk🙄😅

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 5. Мај 2019. у 6:49 PDT

Happy Earth Day 🌎 here’s a pic of me that has no relevance to Earth day🌚

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 23. Апр 2019. у 11:00 PDT

Do what’s good for youu 🌟 @ohpolly dress x . . Soft waves @michael_bllan_hair_beauty

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 4. Апр 2019. у 12:57 PDT

Red series Pt 3 ❤️ . Hair @beauty_worksonline fitted by @beautycutie_salon and blow dried by @michael_bllan_hair_beauty . Eyebrows @carmenclarkebeauty . Makeup by the amazing @makeupbyxvanessa . @ohpolly

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 22. Мар 2019. у 11:31 PDT

I can’t get enough of the @bondisands products.. their new liquid gold tanning foam is my new favourite, it’s so easy to apply and smells amazing! Available to buy at @bootsuk

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 12. Мар 2019. у 5:26 PDT

Intrigued by the moment 💫 Dress @she_whodareswin

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 30. Јан 2019. у 11:57 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.