LŠ - Proradila magija novog stadiona, Son srušio Siti! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Proradila magija novog stadiona, Son srušio Siti! (video)

Totenhem ima minimalnu prednost pred revanš u Mančesteru.

Fudbaleri Totenhema ostvarili su pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona pošto su večeras na domaćem terenu savladali Mančester siti rezultatom 1:0.

Nije se pošteno ni "zakuvalo" na novom stadionu domaće ekipe, a gost je već imao priliku da stigne do vođstva u 13. minutu kada je dosuđen penal nakon ruke Rouza.

Loptu je na kreč stavio Aguero čiji je udarac odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Igo Ljoris.

Usledili su povremeni pokušaji sa obe strane, ekipa Maurisija Poketina imala je nekoliko šansi preko Alija i Kejna, ali promene rezultata nije bilo.

Detalje iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.

U drugom poluvremenu smo od samog početka videli vrlo otvorenu igru, odmah su zapretili Sterling, a potom i Son.

Dodatni hendikep za Sparse bila je povreda Harija Kejna koji je morao da napusti teren, ali sve je bilo zaboravljeno u 78. minutu kada je Hung-Min Son iz kaznenog prostora uspeo da savlada Edersona.

Pokušavala je ekipa Pepa Gvardiole da pronađe ritam, ali to nije bilo moguće pošto su se "Pevci" veoma organizovano odbranili bez prevelikih problema.

Revanš u Mančesteru biće odigran 17. aprila.

U drugoj utakmici večeras, Liverpul je na Enfildu savladao Porto rezultatom 2:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul jednom nogom u polufinalu, Son srušio Čelsi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2019

Fudbaleri Liverpula sigurno su savladali Porto na domaćem terenu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, dok je Totenhem bio bolji od Mančester Sitija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Aguero promašio penal, Son pogodio za prednost Totenhema

Izvor: Beta, 09.Apr.2019

Fudbaleri Totenhema pobedili su večeras na svom terenu Mančester siti sa 1:0, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Jedini gol na meču postigao je Heung-Min Son u 79. minutu.Revanš je na programu 17. aprila.Siti je bolje počeo meč i u 13. minutu je imao veliku šansu da povede. Deni Rouz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.