LŠ: Partizan nemoćan protiv Pro Reka

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan nemoćan protiv Pro Reka

Vaterpolisti Partizana poraženi su na Banjici od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 18:7 (1-3, 1-5, 2-4, 3-6), u 9. kolu Lige šampiona.

Ekipa Vladimira Vujasinovića, koja je još ranije izgubila šanse za prolaz iz grupe B, pretrpela je šesti poraz i ostala je pretposlednja na tabeli sa 7 bodova.

Sa druge strane, ’drim tim’ Pro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Reka je zadržao prvo mesto i sada ima 22 boda.

Od starta utakmice bilo je jasno da Partizan nema šta da traži. Prvu deonicu Pro Reko je dobio sa 3:1, a već na poluvremenu je bilo ubedljivih 8:2.

U nastavku meča crno-beli su bili nešto efikasniji, ali je italijanski tim lako zadržao ubedljivu prednost.

Mateo Aikardi predvodio je goste sa 4 gola, a po dva su postigli Fondeli, Sukno, Filip Filipović i Ivović. U ekipi Partizana Gilen i Jakšić su postigli po dva gola, dok su se po jednom u strelce upisali Subotić, Drašjković i Asanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Partizan nemoćan protiv Pro Reka

Izvor: Kurir, 30.Apr.2016

...Partizan je tako upisao šesti poraz u Ligi šampiona, odnosno ostao je na dva trijumfa i jednom remiju, dok je aktuelni šampion Evrope stigao do sedme pobede..Nikola Jakšić i Lukas Gilen su postigli po dva gola za ekipu Vladimira Vujasinovića, a u strelce su se još upisali i Gavril Subotić,...

Nastavak na Kurir...

Pro Reko ubedljiv na Banjici

Izvor: RTS, 30.Apr.2016

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Beogradu od italijanskog Pro Reka sa ubedljivih 7:18 (1:3, 1:5, 2:4, 3:6) u devetom kolu Grupe B lige Lige šampiona. . .Partizan je tako upisao šesti poraz u Ligi šampiona, odnosno ostao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.