LK: Partizan u plej-ofu može na Olimpiju, Voša na Galatasaraj, Čukarički na Bazel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 15:03

LK: Partizan u plej-ofu može na Olimpiju, Voša na Galatasaraj, Čukarički na Bazel

Fudbaleri Partizana, ako prođu ruski Soči u trećem kolu, u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu konferencija, igraće sa boljim iz duela u kom se sastaju portugalska Santa Klara i Olimpija iz Ljubljane, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Crno-belima ova faza potenacijalno donosi duel sa bivšim trenerom Savom Miloševićem, koji sada vodi slovenački tim.

Fudbalerima Vojvodine, ako uspešno završe posao sa austrijskim Laskom, potencijalni rival biće ili turski Galatasaraj ili Sent Džonson iz Škotske.

Bolji iz duela Čukarički-Hamarbi igraće sa pobednikom duela Ujpešt- Bazel.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘DOBRO JE DA SMO NJIH IZBEGLI’: Crno-beli zadovoljni žrebom, ali pozivaju na oprez – ‘Još je rano da razmišljamo o tome!’

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2021

Fudbaleri Partizana su danas na žrebu u Nionu saznali ime potencijalnog rivala u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija.. The post ‘DOBRO JE DA SMO NJIH IZBEGLI’: Crno-beli zadovoljni žrebom, ali pozivaju na oprez – ‘Još je rano da razmišljamo o tome!’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Vazura: Gledajući unapred, zadovoljni smo žrebom

Izvor: RTS, 02.Avg.2021

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da zadovoljan žrebom za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu konferencija. . Ukoliko prođe Soči u trećem kolu, protivnik Partizana u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija biće pobednik iz dvomeča Santa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.