02. avgust  2021. 15.02  →  15.46 | Izvor: Tanjug

LK: Partizan u plej-ofu može na Olimpiju, Voša na Galatasaraj, Čukarički na Bazel

NION -

Fudbaleri Partizana, ako prođu ruski Soči u trećem kolu, u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu konferencija, igraće sa boljim iz duela u kom se sastaju portugalska Santa Klara i Olimpija iz Ljubljane, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Crno-belima ova faza potenacijalno donosi duel sa bivšim trenerom Savom Miloševićem, koji sada vodi slovenački tim.

Fudbalerima Vojvodine, ako uspešno završe posao sa austrijskim Laskom, potencijalni rival biće ili turski Galatasaraj ili Sent Džonson iz Škotske.

Bolji iz duela Čukarički - Hamarbi igraće sa pobednikom duela Ujpešt - Bazel.

Vazura: Gledajući unapred, zadovoljni smo žrebom

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da zadovoljan žrebom za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Još uvek je rano pričati o žrebu, jer nas čeka prvo ozbiljna utakmica sa ekipom Sočija. Ali, gledajući unapred, zadovoljni smo žrebom, jer smo izbegli Trabzon - Molde, kao izuzetno težak par. Ponavljam, još smo daleko od svega, ali smo generalno zadovoljni žrebom", istakao je Vazura za klupski sajt.

Docić i Đorđević: Fokus je samo na Hamarbi

Trener fudalera Čukaričkog Dušan Đorđević bio je kratak posle žreba za plej-of Lige konferencije.

"Iskreno ne razmišljam o tome, daleko je plej-of. Sve misli su usmerene samo na meč protiv Hamarbija u četvrtak, Šveđani su preozbiljan protivnik i potpuno smo tome posvećeni", rekao je Đorđević za klupski sajt.

Kapiten Brđana Marko Docić je takođe istakao da je fokus na prvom narednom meču protiv Hamarbija.

"Apsolutno smo koncentrisani na duel protiv Šveđana. Cilj je da u četvrtak ostvarimo što bolji rezultat, pa da najpre pokušamo da eliminišemo Hamarbi i tek onda eventualno razmišljamo o plej-ofu. Naravno da smo gledali žreb i da je najbitnije da smo izbegli Totenhem, ali smo možda mogli i bolje da prođemo. Bazel je svakako favorit protiv Ujpešta, ali mi tek treba da protiv Šveđana zaslužimo pravo da govorimo o plej-ofu. Ima vremena za to", kazao je Docić.

Tagovi