LJUT JE NA PREDSEDNIKA MAKRONA: Pogba napušta reprezentaciju Francuske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 10:52

LJUT JE NA PREDSEDNIKA MAKRONA: Pogba napušta reprezentaciju Francuske (FOTO)

Nisu mu se dopalo komentari.

Engleski tabloid San pozivajući se na pojedine medije sa Bliskog istoka javlja kako je Pol Pogba odlučio da se povuče iz reprezentacije Francuske?!

Zvezdi Mančester Junajteda navodno se nisu dopali pojedini komentari predsednika te zemlje Emanuela Makrona na račun tamošnje islamske zajednice, kao ni ocena da je "islam generalno glavni izvor terorizma u svetu".

San navodi da je Pogba odluku doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još u petak, međutim podvlači da potvrda nije stigla ni od igrača, niti od čelnika francuskog fudbalskog saveza.

A very good gesture by Paul Pogba the Country that does not respect your religion doesn't deserved your playing time also

I'm strongly against #Islamaphobia by France's Macron pic.twitter.com/0WqwhXTpZr

— Ahmad Abdulkadir (@earhmerd) October 26, 2020

Iza svega stoji odluka francuske Vlade da ode počast ubijenom učitelju istorije Samjuelu Patiju koji je objavio uvredljive slike proroka Muhameda pre nego što mu je pre desetak dana u okolini Pariza odrubljena glava.

Pati je posthumno dobio najviše odlikovanje francuske države

Pogba je taj čin smatrao uvredom kako za sebe lično tako i za sve ostale francuske muslimane i kao se navodi, rešio da zauvek ode iz nacionalnog tima. On je do sada odigrao 72 utakmice za Trikolore. Pre dve godine u Rusiji postao je šampion sveta.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.