Šok - Pogba se povlači iz reprezentacije?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 10:24

Šok - Pogba se povlači iz reprezentacije?

Fudbaler Mančester Junajteda nastavlja da bude u centru pažnje, ali opet ne zbog svog rada na terenu.

Pol Pogba je ušao u raspravu sa predsednikom Francuske.

Emanuel Makron je u medijima izjavio kako je Islam izvor internacionalnog terorizma - na šta je jedan od heroja zlata iz Rusije odmah reagovao.

Pogba je prokomentarisao kako su izjave predsednika rasističke i pune mržnje, podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler je islamske veroispovesti - kao i mnogi reprezentativci "Galskih petlova".

Navodno je fudbaler zapretio i povlačenjem iz reprezentacije svetskog prvaka, ukoliko se izjave predsednika ne ublaže ili pojasne. Ostaje da se vidimo šta će biti, jasno da ovo neće pomoći Pogbinim izdanjima na samom terenu.

Vezni fudbaler još uvek čeka prvi gol i asistenciju u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUT JE NA PREDSEDNIKA MAKRONA: Pogba napušta reprezentaciju Francuske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Nisu mu se dopalo komentari...Engleski tabloid San pozivajući se na pojedine medije sa Bliskog istoka javlja kako je Pol Pogba odlučio da se povuče iz reprezentacije Francuske?!..Zvezdi Mančester Junajteda navodno se nisu dopali pojedini komentari predsednika te zemlje Emanuela Makrona na račun...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.