LJUBAVI SE BLIŽI KRAJ: Rastaju se Tadić i Ajaks, crno-beli prvi favoriti da dovedu kapitena Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:13

LJUBAVI SE BLIŽI KRAJ: Rastaju se Tadić i Ajaks, crno-beli prvi favoriti da dovedu kapitena Srbije

Promena sredine na vidiku.

Ono što se moglo naslutiti tokom prošle sezone u tekućem prelaznom roku dobija potvrdu. Kraj ljubavi između Dušana Tadića i Ajaksa se bliži kraju.

Na tako nešto upućuju informacije iz Amsterdama, iako iskusni ofanzivac ima još dve godine ugovora sa "Kopljanicima". Voetbal international piše da bi Tadić brzo mogao da promeni sredinu, a isti izvor navodi da su se Tadić i njegov menadžer Miloš Malenović sreli sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktorom Ajaksa Svenom Mislintatom.

U vesti nema mnogo dodatnih informacija, osim što je naznačeno da je kapiten Ajaks na izlaznim vratima ovog kluba.

Sjoerd Mossou begrijpt de kritische houding van Dusan Tadic. : https://t.co/CWD2MWaWCV #Ajax

— VoetbalPrimeur (@VoetbalPrimeur) July 14, 2023

Način po kome bi se rastali klub i kapiten zasad nije poznat, a raskid strpljivo čeka turski Bešiktaš koji bio je izrazio želju da angažuje našeg asa.

Iako je bilo govora da bi mogao i on poput Sergeja Milinkovića Savića da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, izvesnije da će Tadić zaputiti ka Istanbulu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.