LJUBAV IZ ŠKOLSKE KLUPE: Ona je prelepa supruga srpskog fudbalera i nije poput mnogih žena, a njihova priča vraća VERU U LJUBAV (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV IZ ŠKOLSKE KLUPE: Ona je prelepa supruga srpskog fudbalera i nije poput mnogih žena, a njihova priča vraća VERU U LJUBAV (FOTO)

Imaju dvoje dece.

Luka Milivojević je u višegodišnjem braku sa suprugom Milicom sa kojom ima dvoje dece - ćerku Ivu i sina Mihajla. Dvadesetsedmogodišnji Luka je zasnovao porodicu veoma mlad, a suprugu je upoznao u školskoj klupi.

- Naša ljubav traje još od srednje škole. Bili smo u istom odeljenju, zatim smo počeli da se družimo i postali dobri drugari da bismo kasnije, kada smo se baš upoznali, neplanirano uplovili u vezu. Jednostavno se desilo - ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svojevremeno sportista za domaće medije.

Milica i Luka 2014. godine dobili su ćerku Ivu, a na ludi kamen stali su u maju sledeće godine, u manastiru Denkovac, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i zatim organizovali veliko svadbeno slavlje za porodicu i prijatelje. Godine 2016. proširili su porodicu i dobili drugo dete, sina Mihajla, koga su iste godine krstili u istom manastiru u kome su se i venčali.

Iako retko govori o privatnom životu za medije, Luka s ponosom ističe da je porodica njegova mirna luka.

- Porodična atmosfera zaista mi mnogo pomaže jer je u kući sa decom uvek pozitivna energija i akcija zbog koje naprosto zaboravljaš na neke stvari koje se dešavaju i ne idu po planu. Uživam u vremenu koje provodim sa decom i suprugom. Sada kada imam porodicu, to nosi veliku odgovornost, što znači da kao roditelj moram da budem mnogo ozbiljniji i pažljivi. Mislim da za sada uspevam u tome - rekao je u jednom intervjuu Luka, koji bi voleo da on i Milica u budućnosti dobiju još dece.

Milica voli porodičan i povučeni život i retko kada je, poput nekih drugih supruga fudbalera, možemo videti u eksplicitnim izdanjima.

My youngest supporter #luka #crystalpalace #nephew 🔴🔵🦅

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Nov 16, 2018 at 10:16am PST

✌🏻

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Jul 31, 2018 at 11:27am PDT

😍

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Oct 31, 2017 at 10:24am PDT

✌🏻

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Aug 21, 2017 at 12:24pm PDT

📸

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Jul 8, 2017 at 3:28am PDT

✌🏻

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on May 23, 2017 at 5:21am PDT

🔴⚪️ #olympiacosfamily ⚽️ 🏐

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on Nov 5, 2016 at 5:02am PDT

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.