LIGA ŠAMPIONA: Inter SLOMIO Šerif! Grizman dao dva gola, pa POCRVENEO i Atletiko je izgubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 23:15

LIGA ŠAMPIONA: Inter SLOMIO Šerif! Grizman dao dva gola, pa POCRVENEO i Atletiko je izgubio

Mečevi trećeg kola.

Odigrani su mečevi trećeg kola fudbalske Lige šampiona u grupama, A, B, C i D. Iako je bilo više jačih utakmica sve oči su bile uprte u Milano, gde je Inter uspeo da pobedi Šerif sa 3:1.

Inter je poveo preko Džeka u prvom poluvremenu, ali je reprezentativac Luksemburg Til izjednačio u 52. minutu. Ipak, ubrzo u Vidal i De Vrij doneli zasluženu pobedu Milanezima.

U istoj grupi je Real slavio sa 5:0 u gositma protiv Šahtojra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da su sada na čelu tabele Madriđani i Šahtor sa šest, a iza njih je OInter sa četiri boda.

Verovatno je najzanimljiviji meč bio u Madridu, gde je Liverpul sa 3:2 savladao Atletiko. Antoan Grizman je postigao dva gola, ali je dobio crveni karton u 52. minutu i delimično zbog toga bio zaslužan za poarz svog tima.

PSŽ je savldao Lajšic sa 3:2 uz dva gola Mesija, ali na samom kraju je mogao je da postigne i treći, ali je prepustio penal Mbapeu. Ipak, su došli do važne pobede.

GRUPA A

Briž - Mančester siti 1:5 (0:2)

PSŽ - Lajpcig 3:2 (1:1)

GRUPA B

Atletiko Madrid - Liverpul 2:3 (2:2)

Porto - Milan 1:0 (0:0)

GRUPA C

Bešiktaš - Sporting 1:4 (1:3)

Ajaks - Borusija (Dortmund) 4:0 (2:0)

GRUPA D

Inter - Šerif 3:1 (1:0)

Šahtjor - Real 0:5 (0:1)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.