LIGA ŠAMPIONA: Dobro prvo, loše drugo poluvreme - remi Reala i Čelsija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 22:54

LIGA ŠAMPIONA: Dobro prvo, loše drugo poluvreme - remi Reala i Čelsija (VIDEO)

Uprkos meču koji je završen bez pobednika, londonski klub u boljoj poziciji zbog gola u gostima.

Fudbaleri madridskog Reala i Čelsija remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona rezultatom 1:1 (1:1).

Duel u trening centru španskog giganta igrao se veoma kišovitom vremenu, a to je, logično, više prijalo engleskoj ekipi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Već u 14. minutu Plavci su stigli do vođstva - strelac je bio Kristijan Pulušić.

Kako je vreme odmicalo, tako je Real uspostavljao terensku inicijativu. Kraljevićima se ofanzivan pristup isplatio u 29. minutu kada je posle prekida Karim Benzema atraktivno smestio loptu iza Eduarda Mendija.

U drugom delu večerašnjeg duela na stadionu Alfredo di Stefano u Valdebebasu viđena je mnogo mirnija predstava. Oba tima su se više koncentrisala na defanzivu.

Finalista Lige šampiona za sezonu 2020/21 biće poznat posle meča na Stamford bridžu koji je na programu naredne srede sa početkom od 21.00. Čelsi je u nešto boljoj poziciji zbog postignutog gola u gostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pljuštalo u Madridu - majstorije Benzeme i Pulišića za remi

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Fudbaleri Reala i Čelsija odigrali su nerešeno sa 1:1 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona. Čelsi je poveo preko Pulišića, da bi Benzema postavio konačan rezutlat. . Zanimljivu utakmicu, sa dva potpuno različita poluvremena odigrali su Real i Čelsi u okviru prvog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.