LIGA EVROPE: Na Marakani će pomno PRATITI duel Belgijanaca i Čeha! Evo ko je FAVORIT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 09:33

LIGA EVROPE: Na Marakani će pomno PRATITI duel Belgijanaca i Čeha! Evo ko je FAVORIT!

Na programu prvo kolo u grupi "L".

Osim meča između Hofenhajma i Crvene zvezde, navijače srpskog šampiona veoma će zanimati i dešavanja u Češkoj, gde se sastaju Slovan Liberec i belgijski predstavnik Gent.

U drugom meču u grupi Lige Evrope u kojoj se nalazi Zvezda, sastaće se Liberec i Gent (21.00). Belgijanci su veoma loše otvorili sezonu, ali su i pored toga favoriti - kvota na dvojku je 2.55, na keca 2.80, dok je kvota na iks 3.25. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Liberec - Gent.

Očekuje se izuzetno izjednačen meč, pošto su gosti očajno startovali u "Župile" ligi, što svedoči i poslednji poraz na gostovanju Serkl Brižu od 2:5. Zauzimaju tek 13. mesto i daleko su od očekivanih ambicija.

Sa druge strane, Liberec je trenutno peti, sa tri pobede, remijem i dva poraza, a imali su odličnu uvertiru za Gent, pošto su savladali Pribram sa 3:0 u domaćem šampionatu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.