LEGENDARNI MAJK JASAN: Tajson je najbolji bokser u teškoj kategoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 19:36

LEGENDARNI MAJK JASAN: Tajson je najbolji bokser u teškoj kategoriji

Raduje se meču Fjurija i Usika.

Nekadašnji šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson izjavio je danas da je Tajson Fjuri trenutno najbolji bokser na svetu.

Fjuri i Ukrajinac Aleksandar Usik i Britanac Tajson Fjuri boriće se 17. februara naredne godine u Rijadu za ujedinjene svih titula u teškoj kategoriji.

- Ne smemo da zaboravimo ono što je Fjuri uradio protiv Frensisa Nganua, ali morate da shvatite da je on još uvek svetski šampion. Učinio je tu noć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajnom. Dao je Frensisu priliku i to je za njega bio samo još jedan loš nastup. Svi imamo loše trenutke, a to je bio njegov - rekao je Tajson, prenose britanski mediji.

Fjuri je šampion teške kategorije u WBC verziji, a Usik ima WBA, WBO, IBF i IBO šampionske pojaseve. Pobednik ove borbe biće prvi bokser koji će ujediniti sve pojaseve u teškoj kategoriji od Lenoksa Luisa 1999. i 2000. godine.

- Radujem se borbi Fjurija i Usika. Navijam za Fjurija, jer mislim da će da pobedi. Fjuri je najbolji bokser na svetu, posebno u teškoj kategoriji. Veliki borci gube, veliki borci izgledaju loše, ali ih to ne sprečava da i dalje budu veliki borci - poručio je Majk Tajson.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.