LEGENDA: Šekularac u rodnom Štipu već ima SPOMENIK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA: Šekularac u rodnom Štipu već ima SPOMENIK (VIDEO)

Statua u čast druge Zvezdine zvezde je podignuta pre godinu i po dana.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac preminuo je jutros u 81. godini života. Šeki je rođen u Štipu, gde je pre nešto više od godinu i po dana dobio spomenik.

OTIŠLA JE DRUGA ZVEZDINA ZVEZDA: Preminuo Dragoslav Šekularac (VIDEO)

POSLEDNJE ZBOGOM: Ovako su se Zvezda i Vujadin Savić oprostili od Šekularca (FOTO)

Kada je statua podignuta u tu čast je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrana i utakmica između veterana Bregalnice i Crvene zvezde, a manifestaciji su prisustvovale mnogobrojne legende Crvene zvezde kao što su Jovan Aćimović, Stanislav Karasi, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Dragi Kanatlarovski, Boško i Milko Đurovski, Ilija Najdoski, Trifun Mihajlović, Mitko Stojkovski, Kiril Dojčinovski, kao i mnogobrojni prijatelji druge Zvezdine zvezde.

- Nisam veliki govornik jer su mi pametnije bile noge. Moram da se zahvalim gradonačelniku Štipa, kao i svim Štipljanima jer su dozvolili da mi se napravi spomenik. Hvala i Žarku Kaluđeroviću kao i Zvezdinim veteranima koji su došli da mi uveličaju ovu proslavu - rekao je tada Šekularac.

Šekularac je u Crvenoj zvezdi proveo 11 godina i za to vreme je odigrao 375 utakmica i postigao 119 golova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.