Preminuo Dragoslav Šekularac (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Dragoslav Šekularac (video)

Legendarni fudbaler preminuo danas u Beogradu.

Legendarni jugoslovenski fudbaler i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac preminuo je danas u Beogradu u svojoj 81. godini.

Druga Zvezdina zvezda će ostati zapamćena po neverovatnim driblinzima i velikom broju postignutih golova u dresu našeg najtrofejnijeg kluba.

Igrao je i za reprezentaciju Jugoslavije 41 put, postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šest golova.

Svakako, ostaće zapamćen kao jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena.

Počivaj u miru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTIP SE POKLONIO DRUGOJ ZVEZDINOJ ZVEZDI: Dragoslav Šekularac je u rodnom mestu za života dobio spomenik (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Jan.2019

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac za života je dobio  statuu u rodnom Štipu, a tada je i u tu čast odigrana utakmica između veterana Bregalnice i Crvene zvezde. 

Nastavak na Kurir...

ŠEKULARAC NADŽIVEO PROROČANSTVO KOLUMBIJSKOG VRAČA: Legendi Crvene zvezde predviđali da će umreti 2017. godine!

Izvor: Kurir, 05.Jan.2019

Legendarni Dragoslav Šekularac preminuo je 5. januara 2019. godine i tako otišao u legendu u 81. godini života. Bio je jedan od najvećih fudbalera koje je naša zemlja dala, bio je i druga Zvezdina zvezda i ostavio je neizbrisiv trag u našem fudbalu, što kao igrač, što kao trener.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.