Izvor: HotSport.rs, 22.Feb.2024, 11:32

LEGENDA IDE NA ROBIJU: Daniju Alvesu izrečena zatvorska kazna zbog polnog zlostavljanja! (VIDEO)

Brazilac je u agoniji Legendarni brazilski fudbaler Dani Alves osuđen je na četiri godine i šest meseci zatvora zbog seksualnog napada, prema presudi koju je doneo Dvanaesti sud u Barseloni. Sudija je u svom obrazloženju naveo da je Alves proglašen krivim za silovanje, uz izricanje pet godina nadziranog otpusta, udaljenje i pritvor bez mogućnosti komunikacije ... Read more
The post LEGENDA IDE NA ROBIJU: Daniju Alvesu izrečena zatvorska kazna zbog polnog zlostavljanja! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dani Alveš osuđen na četiri i po godine robije

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2024

Španski sud izrekao je zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i po godine legendarnom brazilskom fudbaleru Daniju Alvešu (41) zbog seksualnog napada u Barseloni 30. decembra 2022. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Seksualno nasilje: Bivši fudbaler Barselone Dani Alveš osuđen na 4,5 godine zatvora zbog silovanja

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Bivši fudbaler Barselone i brazilske reprezentacije proglašen krivim za silovanje žene u noćnom klubu u Barseloni u decembru 2022.

Nastavak na Danas...

Dani Alves osuđen na četiri i po godine zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2024

Brazilski fudbaler Dani Alves proglašen je danas pred sudom u Barseloni krivim za seksualni napad na mladu ženu u noćnom klubu u tom gradu i osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.