LEDEJ UPOZORAVA: Njega se treba ČUVATI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 11:45

LEDEJ UPOZORAVA: Njega se treba ČUVATI (VIDEO)

Crno-beli gostuju u Francuskoj.

Košarkaš Partizana Zek Ledej rekao je da ekipa Metropolitana ima dobre igrače, ali da će se oni truditi da ispoštuju trenerov plan i da će se boriti za pobedu u tom meču.

- Oni su dobar tim. Imaju dobre igrače. Ispoštovaćemo trenerov plan i boriti se za pobedu - rekao je Ledej, preneo je klub.

Košarkaši Partizana gostuju u sredu ekipi francuskog Metropolitana, u meču šestog kola Grupe A Evrokupa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Crno-beli su do sada upisali četiri pobede i jedan poraz, dok je francuski tim na učinku od tri pobede i dva poraza.

Ledej je ocenio da je igrač Metropolitana Vil Kamings dobar bek, ali i da će crno-beli učiniti sve što je potrebno da dodju do pobede.

- Odmorili smo se malo, ali sada smo nazad na poslu. Sezona se nastavlja, odmor je gotov. Nastavljamo dalje ka ostvarenju zacrtanih ciljeva- dodao je Partizanov krilni centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.