LE: Voša samlela Bursu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Voša samlela Bursu (VIDEO)

Na krilima Abubakara Oumarua i Stojana Vranješa, kao i sjajnim intervencijama Mateje Delača, Vojvodina je pobedila Bursaspor u gostima rezultatom 3:0 i plasirala se u plej-of za Ligu Evrope. Iako su praktično bili otpisani protiv turskog predstavnika zbog rezultata iz prvog meča (2:2) i razlike u tržišnoj vrednosti igrača, Novosađani su odigrali...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE - Rijeka izbacila Žilinu, Hajduk ipak poražen

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2013

U prvim utakmicama revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Rijeka je uspela da odoli Žilini i plasira se u narednu rundu takmičenja, dok u ostalim utakmicama nije bilo većih iznenađenja.

Nastavak na Sportske.net...

Bravo, Vojvodino!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2013

Fudbaleri Vojvodine još jednom su oduševili ne samo svoje navijače, već i sve iskrene ljubitelje fudbala u Srbiji! Posle 2:2 u Novom Sadu, ekipa Marka Nikolića je na teškom gostovanju protiv Burse u revanšu slavila sa fenomenalnih 3:0 i još joj jedna prepreka ostaje do plasmana u Ligu Evrope!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.