LE: Radnički na +4, Spartak do spasa u poslednji čas

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Radnički na +4, Spartak do spasa u poslednji čas

Fudbaleri Radničkog pobedili su Gzira Junajted rezultatom 4:0, dok je Spartak igrao 1:1 sa irskim Kolrejnom u prvim utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nišlije su na svom terenu imali lak protiv kluba sa Malte, a ubedljivu pobedu obezbedili su već na početku drugog poluvremena, kada su postigli dva gola za tri minuta.

Radovan Pankov je doveo izabranike Nenada Lalatovića u vođstvo u 15. minutu, a na drugi pogodak se čekalo do 53. minuta, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << strelac bio Nermin Haskić. Samo dva minuta kasnije je Radnički stigao do 3:0 preko Marka Mrkića, a Haskić je svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat pet minuta pre isteka regularnog dela utakmice.

Radnički je na taj način došao do ubedljive prednosti pred revanš koji se igra 19. jula na Malti.

Spartak je imao znatno teži posao na svom terenu, ali nije igrao u Subotici, već na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. Subotičani su tek u šestom minutu nadoknade izvukli relativno povoljan rezultat, i to pošto je Mile Savković bio precizan sa bele tačke. Od 23. minuta irski klub je vodio golom Darena Mekolija.

Revanš meč fudbalere Spartaka u Kolrejnu očekuje narednog četvrtka.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čarlama na Čairu - Radnički se vratio u velikom stilu!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Ubedljiva pobeda Radničkog iz Niša u prvoj evropskoj utakmici posle više od tri decenije. Plasman u drugo kolo više se ne dovodi u pitanje...Dočekao je Niš evropsku utakmicu Radničkog, a puleni Nenada Lalatovića potrudili su se da 12. jul jul 2018. godine ostane upisan velikim slovima u klupsku...

Nastavak na Sportske.net...

LE (kval.) - Crnogorci bez gola, remi Ferencvaroša i Makabija

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Evo rezultata kvalifikacija za Ligu Evrope...Nakon što su naši klubovi imali solidan učinak u prvim utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope (pobede Partizana i Radničkog i remi Spartaka), evo i rezultata ostalih utakmica koje su igrane danas u sklopu kvalifikacija za Ligu Evrope...Izdvajamo...

Nastavak na Sportske.net...

Radnički trijumfovao u u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv malteške Gzire

Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2018, 10:07

NIŠ..Fudbaleri niškog Radničkog odlično su započeli takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Oni su u prvom susretu 1.kola savladali maltešku Gziru na svom terenu rezultatom 4:0...Ovo je inače za Nišlije bio prvi nastup u Evropi nakon 35 godina. Prvi pogodak postignut je već u 14. minutu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.