4:0 za veliko slavlje na Čairu

Izvor: RadioCity.rs, 13.Jul.2018, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4:0 za veliko slavlje na Čairu

Bodren sa tribina brojnim ljubiteljima fudbala, Radnički je prvi gol postigao već u 14 minutu a strelac je bio Pankov, posle kornera. Posle još nekoliko ozbiljnih šansi, te jednog poništenog gola za Maltežane, zbog ofsajda, na samom početku drugog poluvremena, u 53.minutu Grbić, koji se Radničkom pridružio tek pre nekoliko dana je odlično uposlio Haskića koji je povećao vođstvo Nišlija na 2:0.
Samo dva minuta kasnije mreža Gzire se ponovo zatresla a gol je postigao Mrkić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << na oduševljenje publike.
Iako su imali značajnu prednost, igrači Radničkog su nastavili sa napadačkom igrom  i neprestano su ugrožavali gol golmana Gzira Junajteda, Habera.

Konačnih 4:0 klubu sa Čaira obezbedio je Haskić, koji se nekoliko minuta pred kraj lepim pogotkom upisao po drugi put na listu strelaca. Tako Radnički sa velikom razlikom odlazi sledećeg četvrtka, 19. jula na Maltu, na revanš utakmicu.
Nenad Lalatović, šef stručnog štaba Radničkog, pred kraj meča je radost zbog rezultata demonstrirao pimplovanjem lopte kraj terena, što je kasnije dovelo do rasprave, rekacije igrača sa klupe niškog kluba. Zbog svega tog, Lalatović je isključen do kraja utakmice a Jovanović je kažnjen žutim kartonom.
Svaki gol Radničkog je burno pozdravljen u celom gradu, pa su se čule petarde i aplauzi, a uspeh niškog kluba se komentarisao pozitivno i na društvenim Internet mrežama.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.