LE: Podela podova u Kazahstanu

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Podela podova u Kazahstanu

U okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, Astana je na svom stadionu dočekala prašku Slaviju.

Prvak Kazahstana ugostio je na "Astana Areni" ekipu Slavije iz Praga, na kraju nije bilo pobednika, utakmica je okončana rezultatom 1:1 (1:1).

Poveli su gosti golom kamerunskog reprezentativca Ngadeua-Ngadžuija u 18. minutu, nakon centaršuta Sikore iz slobodnog udarca.

Pred kraj prvog dela igre Astana dolazi do izjednačenja, Kabananga je uputio dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šut sa ivice kaznenog prostora, golman gostiju je uspeo da sačuva mrežu nakon njegovog udarca, ali na odbitak naleće Tomasov, koji sa lakoćom poravnava rezultat.

Do kraja nije bilo promene rezultata, u drugom poluvremenu je tempo opao, a o tome govori i podatak da su obe ekipe uputile po samo jedan šut u protivnički okvir gola.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LE: Mlađani Kutrone spasao Milan, remi u Elbasaniju! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017

Kompletirano je drugo kolo grupne faze Lige Evrope, evo svih rezultata...Milan je nakon ubedljive pobede protiv bečke Austrije dočekao Rijeku, a "Rosoneri" su umalo ispustili tri boda, kako je hrvatski tim uspeo da neutrališe dva gola prednosti. Ipak, mladi Kutrone je priskočio u spas, na kraju 3:2...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.