LE: Mlađani Kutrone spasao Milan, remi u Elbasaniju! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Mlađani Kutrone spasao Milan, remi u Elbasaniju! (video)

Kompletirano je drugo kolo grupne faze Lige Evrope, evo svih rezultata.

Milan je nakon ubedljive pobede protiv bečke Austrije dočekao Rijeku, a "Rosoneri" su umalo ispustili tri boda, kako je hrvatski tim uspeo da neutrališe dva gola prednosti. Ipak, mladi Kutrone je priskočio u spas, na kraju 3:2 (1:0) za italijanski sastav.

Poveo je Milan golom Andre Silve već u 14. minutu, sjajni Portugalac je tako nastavio svoju golgetersku seriju u Ligi Evrope. Odično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prošao po levoj strani, namestio se na šut i matirao golmana gostiju za 1:0.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, a nakon osam minuta nastavka, najbolje se u kaznenom prostoru Rijeke nakon kornera sa desne strane snalazi Musaćio. Nastala je gužva u kaznenom prostoru gostiju, na kraju je lopta pala pred Argentinca, Milan je poveo sa 2:0.

I onda, kada se činilo da će Milan odbraniti domaći teren, fudbaler Rijeke Akosti uspeva da pobegne visko postavljenoj odbrani Milana i uz malo sreće savlada Donarumu za 2:1.

Samo pet minuta kasnije, novi šok za domaće navijače, prekršaj su fudbaleri Milana napravili u svom kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a precizan sa kreča bio je Elez - 2:2.

Ipak, kada se činilo da je Milan napravio još jedna kiks, na scenu stupa talentovani Patrik Kutrone. Borini je uputio dobru loptu u srce kaznenog prostora Rijeke, do nje uz malo sreće dolazi mladi napadač, koji akrobatskim potezom uspeva da pošalje loptu u mrežu golmana Rijeke za 3:2. Igrao se tada četvrti minut sudijske nadoknade, te nije ostalo vremena za Riječane da ponovo pokušaju da poravnaju rezultat. Milan je upisao i drugi trijumf u LE.

U okviru grupe B, u kojoj se nalazi i beogradski Partizan, koji je večeras poražen na svom stadionu od kijevskog Dinama, albanski Škenderbeg je remizirao na svom stadionu protiv Jang Bojsa. Na kraju je bilo 1:1 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, a onda je nakon 20 minuta igre u nastavku prednost domaćinu doneo Sove.

Ipak, samo sedam minuta kasnije, Asale uspeva da poravna rezultat, a ispostaviće se da je napadač švajcarske ekipe tako postavio i konačan rezultat ovog susreta.

Sve rezultate drugog kola grupne faze Lige Evrope pogledajte u nastavku:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Triler na San Siru - Rijeka od 0:2 do 2:2, pa hladan tuš u 90+4! Everton se opet osramotio (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2017

Novi evropski poraz Hofenhajma....Milan grca u Seriji A, a umalo da počne da grca u Ligi Evrope! Posle onih 5:1 protiv Austrije u Beču Rosoneri su večeras uspeli da prokockaju prednost od 2:0 protiv Rijeke, ali uspeli su da se "izvade" u zadnji čas - protivno svim onim teorijama o kocki i vađenju....

Nastavak na MozzartSport.com...

Montela se zakačio sa Bonućijem, predložio Anćelotija za pomoćnika!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2017, 10:53

Bitno je da ne gubiš glavu u ovakvim trenucima....Vićenco Montela je posle meča došao u sukob sa Leom Bonućijem koga je italijanska javnost razapela nakon slabe partije protiv Rijeke..."Jeste, razmenili smo nekoliko neprijatnih reči, on je kapiten i vođa tima, mora da reaguje bolje u ovakvim mečevima",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.