LE: Dobijamo poslednje učesnike nok-aut faze

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Dobijamo poslednje učesnike nok-aut faze

Dandalk i Karabah mogli bi da ispišu istoriju fudbala u svojim zemljama i budu prvi koji su prošli grupnu fazu u Ligi Evrope. Ostalo je još 11 mesta od ukupno 32, a duel Fejnorda i Fenerbahčea je jedan od nekoliko koji će direktno odlučivati o prolasku.

Trećeplasirani tim grupe A, holandski Fejnord zna da mu je potrebna pobeda od 2 gola razlike protiv Fenerbahčea da bi prošao grupu. Ekipa Đovanija van Bronhorsta je izgubila u Istanbulu sa 1:0, a sada moraju da se nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da gostujući trener Dik Advokat, koji je prošlog proleća bio pomoćnik na „De Kajpu“, nema previše insajderskih informacija.

Vezista APOEL – a, Nuno Moraiš očekuje odličnu atmosferu u meču u kom će se njegov tim suprotstaviti grčkom gigantu Olimpijakosu. Dva tima vode u grupi i oprolaz je obezbeđen, ali sada će između sebe odlučiti o konačnom plasmanu. APOEL je pre 4 godine bio hit Lige Šampiona, kada je odigrao ¼ finale, a sada će Kipranima biti dovoljan remi da se zadrže na čelnoj poziciji.

Sezona u Irskoj je završena, a šampion Dandalk se okrenuo prijateljskim mečevima kako bi se pripremio za odlučujuću rundu u grupi D. U stvari, Dandalk je od marta odigrao više od 50 mečeva i najveći problem je kako sačuvati svežinu ekipe. Nijedan irski klub nije nikada igrao u nokaut fazi bili kog takmičenja pod okriljem UEFE, da li će se to sada dogoditi, saznaćemo nakon gostovanja u Tel Avivu protiv Makabija.

Karabah je u 2. kolu u Firenci izgubio sa 5:1, ali revanš bi mogao mnogo neizvesniji. Niz ove ekipe od 7 pobeda u kojima su sačuvali mrežu, prekinuo je Liberec, ali su rane zalečene protiv najvećeg rivala Gabale. Fiorentina u svakom slučaju prolazi, sto Azerbejdžancima daje velike šanse.

Sautempton je dobro započeo debitantsku kampanju u takmičenju, ali mnogo toga ostaje neizvesno pred njihov meč protiv izraelskog šampiona Hapoel Ber Ševe. Dokaz da nije bilo lako igrati u Grupi K je činjenica da je Inter završio na poslednjem mestu, a svoje mesto obezbedila je češka Sparta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.