LAZETIĆ: Ostali smo bez dva igrača, ali smo u dobrom momentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:21

LAZETIĆ: Ostali smo bez dva igrača, ali smo u dobrom momentu

Strateg TSC-a veruje u svoju ekipu uoči finiša sezone.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Voždovcem da se njegov tim ne osvrće nazad.

Fudbaleri TSC u subotu od 20.30 časova dočekuju ekipu Voždovca u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

- Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv - rekao je Lazetić.

Trener tima iz Bačke Topole je konstatovao da svaka utakmica nosi određene zamke koje će njegov tim pokušati da izbegne.

- Ne osvrćemo se, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom. Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav - istakao je Lazetić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evroliga nagradila Dantea Egzuma VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 16:23

Zakucavanje košarkaša Partizana Dantea Egzuma na utakmici protiv Olimpijakosa, izglasano je za najbolji potez Evrolige...Plej crno-belih je u prepunoj Areni u meču protiv ekipe iz Pireja koji se igrao u 30. kolu Evrolige, snažno zakucao preko Džoela Bolomboja...Ovaj potez izazvao je veliko oduševljenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.