Evroliga nagradila Dantea Egzuma VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 16:23

Evroliga nagradila Dantea Egzuma VIDEO

Zakucavanje košarkaša Partizana Dantea Egzuma na utakmici protiv Olimpijakosa, izglasano je za najbolji potez Evrolige.

Plej crno-belih je u prepunoj Areni u meču protiv ekipe iz Pireja koji se igrao u 30. kolu Evrolige, snažno zakucao preko Džoela Bolomboja.

Ovaj potez izazvao je veliko oduševljenje kod navijača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , a crno-beli su tu utakmicu rešili u svoju korist rezultatom 90:75.

Podsetimo ovo je druga nagrada koju su dobili košarkaši Partizana. Jam Madar je proglašen za "zvezdu u usponu" što je treći put u istoriji kluba da takva nagrada ode u ruke nekom košarkašu Partizana, to pre Izraelca dobili Novica Veličković i Bogdan Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EVROLIGA SE POKLONILA EGZUMU: Partizanov plej dobitnik priznanja za NAJBOLJI POTEZ u sezoni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023

Majstorsko zakucavanje!..Evroliga nastavlja da priznanjima na račun Partizana. Nakon što je Jam Madar dobio priznanje ”Zvezda u usponu”, na istu adresu stiglo je i priznanje za najbolji potez Evrolige, u režiji  Dantea Egzuma...Plej crno-belih je u prepunoj Areni u meču protiv ekipe iz Pireja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.