LAZETIĆ ODABRAO BROJ: Nosiće na dresu isti kao LEGENDA Milana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022, 13:09

LAZETIĆ ODABRAO BROJ: Nosiće na dresu isti kao LEGENDA Milana!

Uskoro i zvanična promocija.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić i definitivno nastavlja karijeru u Milanu! Mladi napadač je prošao lekarske preglede na San Siru i samo se čeka zvanična promocija na San Siru.

Marko je u utorak doputovao u Milan, potom obavio lekarske preglede u klinici Madonina, da bi na kraju potpisao petogodišnji ugovor sa sedmostrukim uzastopnim šampionom Evrope i višestrukim prvakom Serije A.

Kako prenosi "Gazeta", dojučerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač Crvene zvezde se potom vratio u Srbiju kako bi se spakovao za duži put. Rosoneri ga već čekaju u Milanelu na prvom treningu, gde će momak rođen 2004. godine imati paklenu konkurenciju.

#Calciomercato @acmilan – Preso #Lazetic: indosserà il numero 22 di @KAKA - #ACMilan #Milan #SempreMilan https://t.co/N6exBv9onf

— PianetaMilan.it (@PianetaMilan) January 26, 2022

Vodeći italijanski medij je preneo i najnoviju informaciju, a ona glasi: Marko Lazetić je izabrao broj 22 na dresu, po svom idolu iz detinjstva - legendi Rosonera Kaki. Nema sumnje da će takav potez predstavljati ogroman teret za srpskog napadača, pošto je proslavljeni Brazilac dao 104 gola u 307 zvaničnih mečeva!

Ujedno, Italijani su došli do saznanja da su Lazetićevi idoli još as Junajteda Kristijano Ronaldo i legendarni Zlatan Ibrahimović, sa kojim će srpski napadač od sada moći i da trenira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.