LASO SE ODOMAĆIO U SRBIJI: Pitaću ženu da kupimo kuću u Beogradu - Pričao i o Zvezdi i Dončiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 15:59

LASO SE ODOMAĆIO U SRBIJI: "Pitaću ženu da kupimo kuću u Beogradu" - Pričao i o Zvezdi i Dončiću

Prija mu naša zemlja.

Košarkaši Real Madrida plasirali su se u finale Evrolige posle pobede nad Barselonom, a posebno raspoložen za priču posle meča bio je trener Galaktikosa Pablo Laso.

- Prvo bih da čestitam mom timu. Barsa nas je u drugoj deonici uništila, napravila je veliku razliku. Mi smo se popravili u drugom poluvremenu, a igrači su dobro razumeli plan igre koji smo dogovorili na poluvremenu. Možda su neki posle prvih 20 minuta mislili da je gotovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali smo mi nastavili da se borimo i pobedili - rekao je Laso.

- Kozer ima dobar odnos sa ovim gradom, dobro je odigrao. Savetujem mu da kupi kuću ovde, kada mu već tako dobro ide. Igrao je veoma dobro, uradio je sjajan posao. Verujem u svoj tim, držali su se i kada nije izgledalo dobro. Možeš da dobiješ ili izgubiš, da igraš dobro ili loše, ali moraš uvek da veruješ i da se boriš. Oni su to učinili, i svaka im čast na tome - poručio je Laso.

- Ne znam, pitaću ženu. Hajde da kažemo tako - kroz smeh je rekao španski stručnjak, a potom izneo niz pohvala na račun Beograda:

- Uvek sam imao mnogo poštovanja prema ovom gradu, mnogo dobrih igrača je odavde, dobrih timova, ovo je grad košarke. Dugo sam u košarci i dolazak u Beograd je uvek za mene nešto posebno. Ovde smo bili šampioni Evrope, čeka nas novo finale i srećan sam. Beograd će godinama biti u mom srcu.

- Izgubili smo meč od Zvezde, iako smo igrali dobro, pamtim taj duel. Promašivali smo otvorene šuteve, svi su promašivali. Bio sam besan, ako ne pogađate onda ne možete da pobedite, takva je igra. Bio je to važan momenat da tim shvati razume šta mora da radi. Imam dobre igrače koji će pogađati, mi smo izgubili taj meč, jer smo mnogo promašivali, oni su igrali sjajno i moramo da im damo zasluge.

- Ne radi se o pobedama ili porazima, Laso nije dobar ni zato što dobija niti je loš zato što gubi. Moram da činim svoj tim boljim. Iz mečeva koje smo igrali sa njima smo učili šta moramo da radimo protiv tako dobrog tima. Pokazali smo to sada, igrali smo solidno 40 minuta, tako mora da bude protiv svih timova - poentirao je Laso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.