LANETA ZABORAVILI NA AERODROMU

Izvor: Kurir, 17.Avg.2010, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANETA ZABORAVILI NA AERODROMU

Lanetova odiseja do Enfilda. Nakon povratka sa priprema iz Nemačke reprezentativac Srbije Milan Jovanović izgubio se na aerodromu „Džon Lenon“ u Liverpulu, gde je tek posle intervencije navijača „crvenih“ uspeo da pronađe taksi i prebaci se do trening kampa u Melvudu.

Lanetova odiseja do Enfilda.

Nakon povratka sa priprema iz Nemačke reprezentativac Srbije Milan Jovanović izgubio se na aerodromu „Džon Lenon“ u Liverpulu, gde je tek posle intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navijača „crvenih“ uspeo da pronađe taksi i prebaci se do trening kampa u Melvudu.

Lane je po dolasku na aerodrom naleteo na veću grupu navijača „crvenih“ koji su želeli njegov autogram, a kako je želeo da svima izađe u susret, potpisivanje je potrajalo, pa su saigrači otišli bez njega.

Najgore od svega u čitavoj zbrci bilo je to što je reprezentativac Srbije sva svoja dokumenta, kao i bankovne kartice i novac, ostavio kod člana uprave kluba. Ubrzo je shvatio da je bez novca na potpuno nepoznatoj teritoriji, ali navijači Liverpula su mu sa zadovoljstvom izašli u susret, pozvali taksi i uputila ga ka trening kampu „crvenih“.

Jovanović je u nedelju odigrao svoj debi u Premijer ligi, a većina ostrvskih medija ocenila je njegov nastup kao prosečan, ali svi se slažu da bi Lane vrlo brzo moglo da bude jedan od ključnih igrača u timu s Enfild rouda. Liverpul je protiv Arsenala odigrao 1:1, isključivo zahvaljujući kiksu golmana Pepea Reinea u poslednjim momentima utakmice.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lane trčao za autobusom

Izvor: Mondo, 17.Avg.2010

Milan Jovanović se zaneo deleći autograme navijačima Liverpula, pa je klupski autobus otišao bez njega. U pomoć je pozvao taksi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.