Crveni pobegli Lanetu

Izvor: RTS, 17.Avg.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crveni" pobegli Lanetu

Dok je Lane Jovanović potpisivao autograme navijačima Liverpula, autobus sa njegovim saigračima i trenerem Hodžsonom "nestao" sa parkinga. Lane se vratio taksijem u trening kamp, gde su ga čekali saigrači koji su "plakali" od smeha.

Ne trebaju samo protivnički igrači da paze na Milana Jovanovića. Dok je Lane potpisivao autograme posle ligaškog meča sa Arsenalom, autobus sa igračima Liverpula je otišao, pa je srpski reprezentativac morao da se vrati taksijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Igrači i trener Hodžson su ušli u autobus, vozač je upalio motor i krenuo dok je Jovanović i dalje uživao u pažnji navijaču. Pokušao je brzonogi Lane da stigne autobus, ali nije uspeo u toj nameri.

Navijači su pomogli zadihanom Jovanoviću, pozvali su taksi kojim se srpski reprezentativac vratio u trening kamp u Melvudu, gde su ga čekali saigrači koji su se "kidali" od smeha, pišu britanski mediji.

Naravno, nije im, uvek raspoloženi, Lane zamerio, ali se može uskoro očekivati "naplata duga".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.