LAMPARDOVA REVOLUCIJA: Igrače Čelsija ispred svlačionice sačekalo neprijatno IZNENAĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAMPARDOVA REVOLUCIJA: Igrače Čelsija ispred svlačionice sačekalo neprijatno IZNENAĐENJE!

Istorijska odluka.

Od dolaska na Stamford Bridž, menadžer Čelsija Frenk Lampard uveo je strogoću. Čvrsta ruka legendarnog kapitena uvela je najvećim zvezdama tima "cenovnik" ispred svlačionice, koga svako mora da se pridržava.

Obzirom da ni tokom igračke karijere, Lampard nikad nije zakasnio na trening, Frenk najmanje voli da neko stiže posle njega, pa za to i najviše udara po džepu.

Ko zakasni na trening mora da plati 20.000 funti, ali i u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se fudbaler pojavi tačno na vreme, opet bi bio sankcionisan jer nije stigao ranije, kako bi saznao šta će se raditi na njemu.

Frank Lampard has found the perfect balance between fun and firm👊 pic.twitter.com/TPxmGiRo6c

— The Sun - Chelsea (@SunChelsea) November 12, 2019

Ukoliko se ne prijavi povreda ili prehlada pre slobodnog dana, ili najkasnije sat i po pre treninga, igrač će biti kažnjen sa 10.000 funti.

Kada telefon zazvoni na sastanku ili ručku, fudbaler ostaje tanji za 1.000 funti, a ako isti ne obuku opremu koju im je ekonom spakovao plaćaju isti iznos.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.