LALATOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KOLEGI: Izdao me je, ovo je DNO DNA, nešto najgore posle SMRTI MAJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 12:50

LALATOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KOLEGI: Izdao me je, ovo je DNO DNA, nešto najgore posle SMRTI MAJKE

Uporedio to i sa razvodom braka.

U petak od 17.00 časova u Nišu igraće Radnički i Mladost GAT, a na klupama Superligaša biće Nenad Lalatović i Dragan Šarac, u svom prvom međusobnom okršaju kao stratezi.

žNjih dvojica bili su veliki prijatelji, saradnici, ali...Kada je Nenad Lalatović rešio da ovog proleća napusti Radnički iz Niša, rukovodstvo kluba kontaktiralo je njegovog prvog pomoćnika Dragana Šarca i ponudilo mu ulogu prvog trenera, na šta je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pristao.

Taj scenario mnogo je pogodio Nenada Lalatovića, koji je naveo da će celu stvar uskoro izneti na videlo. Posle nekoliko meseci ćutanja, Lalatović je rešio da progovori.

- Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima. Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio - rekao je Nenad Lalatović za Sportski žurnal.

Lalatović i Šarac su sarađivali dugi niz godina, između ostalog i u Crvenoj zvezdi.

- Štagod da se desi na utakmici i da nas Radnički pobedi 5:0, ono što je meni uradio Šarac, ja ne bih uradio ni najvećem neprijatelju. Čitava Srbija dobro zna da sam ga 11 godina čuvao i izdržavao, bio mu brat, otac i majka. I to u najtežim trenucima. Upisao sam ga uz pomoć svojih veza u FS Crne Gore na PRO licencu, zaposlio mu suprugu... Morao je tad da pokaže da je čovek, a on to nije uradio. Zajedno sa Bratićem Vješticom, Jovanićem i sa mnom je došao u Radnički i morao je da ode sa nama. Da je to učinio, niko mu ni reč ne bi rekao. Ne bi bio nikakav problem da mi je tada rekao da želi da radi sam. Ovako, izdao je sve nas i ostao u Nišu, kako bi dobio posao. Ujeo me je za srce, ali mu ne želim ništa loše. Naprotiv - kazao je Lalatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.