Radnički plej-aut počinje na ”Čairu” protiv fenjeraša

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2023, 11:54

Radnički plej-aut počinje na ”Čairu” protiv fenjeraša

Ko ispada iz Superlige, ko će u baraž za opstanak znaće se nakon utakmica plej-auta, a u toj borbi našao se i Radnički koji će danas od 17 sati na ”Čairu” ugostiti poslednjeplasiranu ekipu Mladost GAT iz Novog Sada, koju sa klupe predvodi bivši trener Nišlija Nenad Lalatović.

Nakon Lalatovićevog odlaska, trenersku poziciju niškog tima preuzeo je njegov dugogodišnji pomoćnik Dragan Šarac koji je u regularnom delu prvenstva Radnički doveo do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 11. mesta pa im sada sledi borba sa timovima iz donjeg dela tabele.

Ekipa sa ”Čaira” sakupila je 29 bodova, što je 4 više od timova koji se trenutno nalaze na mestima koje vode u baraž za opstanak, a veliki iskorak ka sigurnoj zoni mogli bi da naprave ukoliko danas nadigraju novosadski Mladost GAT, koji sa 20 sakupljenih bodova drži fenjer tabele.

Biće to još jedan duel Nenada Lalatovića protiv Radničkog, s obzirom na to da je prvu utakmicu kao trener Novosađana upravo vodio protiv Nišlija, a taj meč završen je bez golova. Dva tima sastala su se i na ”Čairu” tokom prvog dela sezone, kada je takođe utakmica završena remijem 1:1.

Premijernu utakmicu plej-auta sudiće Lazar Lukić, četvrti sudija na meču biće Leskovčanka Jelena Cvetković, dok će VAR-om rukovoditi Marko Ivković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.