LALATOVIĆ UBEĐEN: Mladost će igrati sa PETIM timom protiv Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 11:05

LALATOVIĆ UBEĐEN: Mladost će igrati sa PETIM timom protiv Partizana!

U susret četvrtfinalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su nerešeno u derbiju 27. kola Superlige Srbije, a trener Novosađana Nenad Lalatović ocenio je igru svojih igrača nakon duela, a osvrnuo se i na predstojeće četvrtfinale Kupa Srbije protiv Mladosti.

- Prvo poluvreme je bilo dobro. Imali smo agresivnosti i svežine, odlično smo se kretali. Morali smo da rešimo meč u prvih 45 minuta. Čukarički je bio bolji u drugom poluvremenu. Moji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrači su se povukli kod 1:0, ali dobro. Mi smo skoro sigruno obezbedili Evropu. Čukarički ima izvanredan tim. Smatram da zaslužuju i oni da igraju u Evropi, ali videćemo da li će se to desiti - rekao je Lalatovićposle utakmice.

On se zatim osvrnuo na četvrtfinalni meč u Kupu Srbije protiv Mladosti koji se igra u sredu. Pre toga okršaja, ekipa iz Lučana će u subotu od 17.30 da gostuje Partizanu.

- Siguran sam da će Mladost igrati sa petim timom protiv Partizana. Oni se pripremaju ova dva meseca za Vojvodinu. Ja sam se do sada pripremao za Čukarički, a od sada ću za Lučane - zaključio jeLalatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radnik osvojio bod pred dolazak Partizana, uz čak trojicu povređenih igrača!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Veliki pehovi zadesili su Surduličane danas tokom meča sa Proleterom...Utakmicom između Radnika i Proletera danas je nastavljeno 27. kolo Linglong Superlige...Meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1, ali ostaće upamćen i po seriji povreda fudbalera Radnika, koji je meč morao da završi sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.