LA LIGA: Real nastavlja poteru za Barselonom, Eibar i Dmitrović nemoćni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 22:20

LA LIGA: Real nastavlja poteru za Barselonom, Eibar i Dmitrović nemoćni (VIDEO)

Kraljevski klub pobedu osigurao u prvom poluvremenu.

Fudbaleri Real Madrida savladali su Eibar u 28. kolu La Lige sa 3:1 (3:0) i tako nastavili poteru za Barselonom koja je juče savladala Majorku i ima dva boda prednosti u odnosu na Los Blankose. Kraljevski klub je sav posao na ovom meču završio u prvom poluvremenu.

Već u 4. minutu je Real došao u vođstvo prelepim pogotkom Tonija Krosa, iako je na početku akcije Benzema bio u veoma sumnjivoj situaciji, ali iz VAR >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sobe nije bilo reakcije. Tačno pola sata od početka meča Real je vodio sa 2:0 pošto je posle kontre Reala Azar dao loptu na tacni Rmosu kojem nije bilo teško da pogodi mreži Eibara. Marselo je u 37. minutu povisio na 3:0 sjajnim udarcem koji Marko Dmitrović nije mogao da zaustavi i tim se rezultatom otišlo na veliki odmor.

U drugih 45 minuta nije bilo mnogo toga uzbudljivoh, a jedino vredno pomena je počasni pogodak Eibara koji je postigao Bigas u 60. minutu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.