LA LIGA: Englez nastavlja da teroriše u dresu Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 19:00

LA LIGA: Englez nastavlja da "teroriše" u dresu Reala

Dule devetog kola.

Engleski fudbaler Džud Belingem je u novoj pobedi Real Madrida. Ovoga puta u meču 9. kola La lige kod kuće protiv Osasune 4:0, postigao nova dva gola i sada na prvih deset utakmica u klubu ima isto toliko pogodaka.

Engleski vezista je najpre u devetom minutu načeo mrežu rivala, da bi u 54. upisao i drugi pogodak. Fede Valverde je upisao prvu asistenciju kod njegovog drugog gola, zatim je namestio i treći pogodak koji je bio delo Vinisijus Žuniora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Konačan rezultat postavio je Hoselu na asistenciju Brazilca. Španski napadač je u 84. minutu malo pokvario utisak promašenim penalom.

La Liga, 9. kolo

Subota:

Kadiz - Đirona 0:1 (0:0)

Real Madrid - Osasuna 4:0 (1:0)

Majorka - Valensija (18.30)

Sevilja - Rajo Valjekano (21)

Nedelja:

Viljareal - Las Palmas (14)

Atletiko (M) - Sosijedad (16.15)

Alaves - Betis (18.30)

Selta - Hetafe (18.30)

Granada - Barselona (21)

Petak:

Atletik (B) - Almerija 3:0 (1:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski tandem blista – SMS majstorijom zapečatio pobedu Hilala VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2023

Srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić bili su zapaženi u novoj pobedi Al Hilala u šampionatu Saudijske Arabije...Njihov tim je trijumfovao na gostovanju Al Akdudu, za koji nastupa bivši igrač Partizana Leandre Tavamba. Na kraju je rezultat bio 3:0 (1:0)...Tako je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.